PrimeUT
Tech
Fat Boy
Kies
een
toestel:
Batterijduur:
3-15 dagen
6-8 weken
3-6 maanden
 
 

 
 

Bestel de Fat Boy GPS Tracker, €579,95 BTW incl.

Aantal

Klik en bestel via de Spy3K website
 
 
 

Unpack&Track Fat Boy - GPS Tracker

  Wens je een wakend oog over je hulpbehoevende familieleden?
  Of wil je je auto, moto, boot, tools, kortom alles wat jou nauw aan het hart ligt tegen diefstal beschermen?
  Of wil je een betere opvolging van je werknemers?

  Bestel dan de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke GPS tracker verkrijgbaar, de Unpack&Track Fat Boy.
  Geen maandelijkse of verborgen kosten, geen contracten maar pure Pay&Go eenvoud.
  Ben je in de BeNeLux of op vakantie te Spanje, geen probleem, tot iedere 10 seconden kun je een locatie-update ontvangen in geheel Europa.

De Fat Boy is een aangepaste GPS tracker voorzien van een herlaadbare, hoge-capaciteit 18000 mAh Li-Ion batterij waarmee je 3 tot 6 maanden kunt tracken. Beschermd met de waterdichte behuizing en uitgerust met 2 magneten onderaan, installeer je de Fat Boy eenvoudig en snel. De magneten hebben een trekkracht van 49 kg zodat je er zeker van bent dat zelfs bij de zwaarste vibraties of schokken het toestel netjes blijft zitten.

de Unpack&Track Fat Boy GPS tracker staat voor gebruiksvriendelijkheid

De Unpack&Track Fat Boy is een live GPS tracker voor het serieuze werk. Deze kan perfect worden ingezet voor het volgen van voertuigen, containers of zware machines. De gevoelige GPS technologie laat je toe de Fat Boy uit het zicht te plaatsen en toch zonder problemen een accurate positiebepaling te krijgen. Net als met de PrimeUT kun je tot op 2 meter nauwkeurig het toestel via je smartphone of via PC live volgen. Kortom, je kunt exact zien waar je GPS tracker is, en waar het is geweest.


Pay&Go live GPS tracker

De Unpack&Track Fatboy GPS tracker werkt vlot samen met onze online tracking software. Die is speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en geeft je de nieuwste GPS tracking technologie. Met een paar klikken kan het positiebepaling interval gewijzigd worden of een veiligheidszone (geo-fence) aangemaakt worden. Met een druk op de knop kan een gedetailleerd Excelrapport gedownload worden en kan je teruggaan in de tijd met de ‘history’-functie. Niet alleen kun je de locatie controleren met onze online tracking software, je kunt zelfs via je smartphone het exacte adres opvragen via de mobiele versie van de software.

GPS live tracker voor op je GSM of PC

In tegenstelling tot andere live GPS trackers kan de Unpack&Track Fat Boy gebruikt worden met een Pay&Go-structuur. Geen maandelijks abonnement, geen verborgen kosten maar een transparante Pay&Go-structuur met één prijs door heel Europa. De Unpack&Track Fat Boy is uitgerust met een SIM kaart, dus je hoeft de tracker alleen maar uit te pakken, aan te zetten en je bent direct real-time aan het tracken. Unpack&Track staat voor ultieme eenvoud en efficiëntie. Je Unpack&Track Fat Boy wordt met 100 GRATIS positiebepalingen geleverd zodat je direct aan de slag kan. Nadien kun je simpelweg herladen via de online trackingsoftware.


 
 

Bestel de Fat Boy GPS Tracker, €579,95 BTW incl.

Aantal

Klik en bestel via de Spy3K website
 
 

 
 
PrimeUT
Tech
Fat Boy
Kies
een
toestel:
Batterijduur:
3-15 dagen
6-8 weken
3-6 maanden
 
 

 
Gebruik de Unpack&Track Fat Boy GPS tracker alleen met toestemming van alle betrokkenen.
U kunt anders plaatselijke wetten overschrijden.
Controleer de wetten in uw land voordat u dergelijke producten op bepaalde manieren gaat gebruiken.