PrimeUT
Tech
Fat Boy
Kies
een
toestel:
Batterijduur:
3-15 dagen
6-8 weken
3-6 maanden
 
 

 
 

Bestel de Tech GPS Tracker, €489,95 BTW incl.

Aantal

Klik en bestel via de Spy3K website
 
 
 

Unpack&Track Tech - GPS Tracker

    Wil je je auto, moto, boot, tools, kortom alles wat jou nauw aan het hart ligt tegen diefstal beschermen?
    Of wil je een betere opvolging van je werknemers?

    Bestel dan de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke GPS tracker verkrijgbaar, de Unpack&Track Tech.
    Geen maandelijkse of verborgen kosten, geen contracten maar pure Pay&Go eenvoud.
    Ben je in de BeNeLux of op vakantie te Spanje, geen probleem, tot iedere 5 seconden kun je een locatie-update ontvangen in geheel Europa.

De Unpack&Track Tech is uitgerust met een herlaadbare 5200 mAh Li-Ion batterij waarmee je 6 tot 8 weken non-stop volgt of waakt over wat voor jou belangrijk is. Voorzien van de weersbestendige behuizing en 2 krachtige magneten aan de onderkant, installeer je de Unpack&Track Tech eenvoudig en snel. De magneten hebben elk een trekkracht van 27 kg zodat zelfs bij de wildste ritten of schokken het toestel perfect op zijn plaats blijft. De Unpack&Track Tech past in de palm van je hand en is één van de compactste GPS trackers met dergelijke batterijduur op de markt.

de Unpack&Track Tech GPS tracker staat voor gebruiksvriendelijkheid

De Unpack&Track Tech is voorzien van de meest nauwkeurige GPS tracker technologie en is geschikt voor iedereen die een discrete en geavanceerde GPS tracker wenst met een degelijke batterijduur. Zet de Unpack&Track Tech in voor het tracken en bewaken van voertuigen, containers of machines en wees gerust dat uw kostbaarheden steeds te volgen zijn. De moderne uBlox GPS ontvanger staat je toe de Unpack&Track Tech uit het zicht te plaatsen, bijvoorbeeld onder een voertuig, zonder signaalverlies. Net als met de andere toestellen van het Unpack&Track assortiment kun je tot op 2 meter nauwkeurig via je PC of smartphone tracken. Kortom, je kunt exact zien waar men is geweest of waar men naar toe gaat.


Pay&Go live GPS tracker

De Unpack&Track Tech stuurt om de 2 uur tot zelfs om de 5 seconden locatie updates door naar het online tracking panel of naar je smartphone. Op het panel kun je via de geschiedenis functie volgen wat er gebeurde, je kunt verslagen opvragen in Excel, alarmsignalen ontvangen via SMS of e-mail, je kunt veiligheidszones configureren en nog zoveel meer. Geen abonnement, geen verborgen kosten, enkel een transparante Pay&Go structuur aan gelijke prijs in heel Europa. De Unpack&Track Tech wordt geleverd inclusief SIM kaart, klaar voor gebruik. Aanzetten en van start gaan, zo eenvoudig is het.GPS live tracker voor op je GSM of PC

De online trackinsoftware is speciaal ontworpen voor gebruiksgemak. Met een paar muisklikken kan het positiebepaling interval gewijzigd worden of een veiligheidszone (geo-fence) aangegeven worden. Met een de eenvoudige export functie kan een gedetailleerd Excelrapport gedownload worden en kan teruggegaan worden in de historiek. Niet alleen kun je de locatie opvragen met onze online software, je kunt zelfs live meevolgen op je tablet of smartphone dankzij de mobiele versie van de software.


 
 

Bestel de Unpack&Track Tech GPS Tracker, €489,95 BTW Inclu

Aantal

Klik en bestel via de Spy3K website
 
 

 
 
PrimeUT
Tech
Fat Boy
Kies
een
toestel:
Batterijduur:
3-15 dagen
6-8 weken
3-6 maanden
 
 

 
Gebruik de Unpack&Track Tech GPS tracker alleen met toestemming van alle betrokkenen.
U kunt anders plaatselijke wetten overschrijden.
Controleer de wetten in uw land voordat u dergelijke producten op bepaalde manieren gaat gebruiken.